Skip links

DÉ SPECIALIST IN SPUITWERK VOOR DE AUTO, MEUBELS EN INDUSTRIE

Autoschade Krimpen is al jarenlang gespecialiseerd in autospuitwerk. Onze professie gaat verder dan enkel het spuitwerk van auto’s. Wij kunnen namelijk ook spuitwerk uitvoeren voor meubels, keukens en de industrie. Afhankelijk of u spuitwerk wilt laten verrichten aan uw auto of een meubel/keuken wordt dit bij ons op locatie of bij u op locatie verricht. Tijdens het eerste contactmoment bespreken wij samen met u wat voor spuitwerk u wenst. Aan de hand van deze informatie kunnen wij bepalen waar wij het spuitwerk zullen verrichten. Ook kunnen wij met deze informatie een eerlijke prijsopgave voor u opstellen. U bent bij Autoschade Krimpen te allen tijde verzekerd van een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding.

AUTO LATEN SPUITEN

Het spuitwerk voor de auto heeft voor ons geen grenzen. Wij kunnen alles aan de auto spuiten. Of het nu schade betreft of u behoefte heeft aan een nieuwe kleur; wij zorgen voor een gewenst eindresultaat. U kunt bijvoorbeeld de bumper of motorkap laten spuiten. Bovendien zijn alle kleuren bij ons mogelijk. Laat u zich gerust verrassen door de verschillende mogelijkheden met betrekking tot het spuiten van de auto bij Autoschade Krimpen.

KEUKENS EN MEUBELS LATEN SPUITEN

Ook keukens en meubels zijn af en toe nodig aan vervanging. Als u uw keuken of meubels laat spuiten door Autoschade Krimpen kunt u genieten van een geheel nieuwe look and feel zonder dat u hier een nieuwe keuken of meubels voor hoeft aan te schaffen.

INDUSTRIEEL SPUITWERK

Industrie kan van alles zijn. Wij kunnen onder andere: elektra kasten, bedrading en binnen- en buiten airco’s voor u spuiten. Ook cv-ketels kunnen wij volledig spuiten in de kleuren van de rest van het huis.

NEEM CONTACT OP

Voor autospuitwerk, spuitwerk van keukens en meubels of de industrie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen het spuitwerk in elke kleur verrichten. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via 0180 519 567 of door een bericht achter te laten in het contactformulier. Wij staan u zo snel mogelijk te woord.