Skip links

HÉT SCHADEHERSTELBEDRIJF IN KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Autoschade Krimpen is hét autoschadeherstelbedrijf uit de regio. Wij zijn al ruim 40 jaar een begrip, eerst onder de naam Autoschade Stormpolder en hedendaags Autoschade Krimpen, in Krimpen aan den IJssel. Onze ervaring, de passie in het wegwerken van autoschade en onze trouwe en nieuwe klanten vormen voor ons elke dag weer de drijvende kracht achter onze werkzaamheden. Wij willen ervoor zorgen dat elke particulier die met autoschade bij ons langskomt de schade aan zijn/haar auto niet meer terug zal zien. Wij bieden al onze diensten aan voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Laat uw schade vakkundig wegwerken zonder teveel te betalen. Autoschade Krimpen; hét schadeherstelbedrijf in Krimpen aan den IJssel en omgeving.

KLEIN AUTOSCHADEHERSTEL

U kunt bij ons terecht voor zowel klein als groot autoschadeherstel. Het wegwerken van kleine schade neemt vaak niet heel veel tijd in beslag. Bij klein autoschadeherstel kunt u onder andere denken aan: kleine bumperschade wegwerken, kleine krasjes wegwerken of kapotte lampen vervangen. Ook het wegwerken van kleine parkeerdeukjes en spot repair behoren tot klein autoschadeherstel.

GROOT AUTOSCHADEHERSTEL

Bij het herstellen van grote schade aan de auto kan onder andere worden gedacht aan schade zoals: een ingedeukte zijkant of een autobumper die eraf ligt. Na de schadereparatie aan uw auto zult u weer met plezier naar uw auto kunnen kijken.
Graag horen wij vooraf van u wat uw wensen zijn en wat de precieze schade aan uw auto is. Met deze informatie kunnen wij een eerlijke prijsopgave voor u opstellen en de schade op een voor u gewenste wijze wegwerken.

NEEM CONTACT OP

Wij zijn hét autoschadeherstelbedrijf in Krimpen aan den IJssel waar u terecht kunt voor klein en groot autoschadeherstel. Elke particulier is welkom. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen door te bellen naar 0180 519 567 of door een bericht achter te laten in het contactformulier. Wij staan u zo snel mogelijk te woord.